U bent hier

Koop Sassicaia 2015 en Guidalberto 2016 in primeur!

Voorverkoop primeur sassicaia
SORRY ALLES IS OP!! Volgend jaar beter (-: Bart
 
Bestel de wijnen van San Guido in ‘primeur’ met 15% korting. 
Ook dit jaar bieden we u de wijnen van Tenuta San Guido (Sassicaia 2015 en Guidalberto 2016) aan in voorverkoop. Tot en met 19 februari kunt u deze topwijnen bestellen met een korting van 15% mits voorafbetaling tegen eind februari 2018. De verkoopsvoorwaarden en een woordje uitleg over het domein en de aangeboden jaargangen vindt u hier. 
 
Wees er vlug bij want zijn 2 topjaren!! Bestellen kan via deze link
 
De jaargangen, 2 topjaren met elk zijn eigen karakter! 
 
* 2015 was een uitstekend jaar. De winter was zeer koud en ook in de lente waren er nog heel wat koele dagen. De zomer was zeer warm en droog waardoor het fruit in ideale omstandigheden kon gedijen. Enkele regendagen zorgden bovendien voor voldoende accumulatie van water in de bodem zodat de plant niet ‘stresste’. In september en oktober bleef het warm maar ’s nachts was er voldoende afkoeling om het fruit optimaal te laten rijpen wat resulteerde in gezonde druiven met mooie tannine en kleur. 
Sassicaia 2015 is een ‘must have’ voor de verzamelaars en voor liefhebbers van complexe, stevige en tegelijk elegante wijnen. 
 
* 2016 Een zachte winter werd gevolgd door een vroege lente met aangename temperaturen. Er viel wel wat regen waardoor de bodem voldoende water accumuleerde. De zonnige en zachte zomer en de ‘warme dagen met koele nachten’ voorafgaand aan de oogst maken van 2016 een zeer mooi en evenwichtig wijnjaar met elegante tannines, veel kleur en fijne structuur, geen overrijp fruit maar mooie aciditeit. 
Guidalberto 2016 zal minder vlug op dronk zijn dan de 2015 maar zal binnen een paar jaar misschien beter zijn dan de rijpere voorganger. 
 
Nieuwe locatie: